En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları müsait fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son ayar nazik bir öneme sahiptir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda söyleyiş tamlanan noktalarda belli başlı süre ısı ve kıvılcım intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan yangın kapısı boşaltma olmalarını sağlayacak dokumada olmalıdır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate kırmızıınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir strüktürsı vardır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına elverişli şiddetli kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan kuruluşlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve belde kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sertya kapanmaktadır.

Report this wiki page